Jak COVID-19 zmienił nawyki i model biznesowy- seminarium UIA

UIA zaprasza na seminarium internetowe „(R)e-wolucja prawa żywnościowego. Jak COVID-19 zmienił nawyki i model biznesowy”, które odbędzie się w dniach 31 maja i 1 czerwca 2021 roku.

• SESJA 1 - Wskazówki dotyczące dobrego odżywiania wywołanego przez pandemię koronawirusa i stosowanie zaktualizowanych etykiet dotyczących faktów żywieniowych - poniedziałek, 31 maja 2021 roku w godz. 15:00 - 16:30.

• SESJA 2 - Jak agrobiznes, przemysł F&B oraz odpowiednie przepisy i polityki zmieniają metody uprawy, ewolucję produktów, miejsca pracy i umowy o pracę na całym świecie - poniedziałek, 31 maja 2021 roku w godz. 17:00 - 18:30.

• SESJA 3 - Zwiększone bezpieczeństwo i środki ochrony przyjęte w łańcuchu dostaw żywności - wtorek, 1 czerwca 2021 roku w godz. 15:00 - 16:30.

• SESJA 4 - Kto zabrał mój ser? Nowe podejście oraz środki regulacyjne i sądowe wprowadzone przez biznes F&B w celu stawienia czoła obecnym i przyszłym pandemiom - wtorek, 1 czerwca 2021 roku w godz. 17:00 - 18:30.

 

Udział w seminarium jest odpłatny:

- członkowie UIA - € 80* + VAT

- pozostali uczestnicy - € 120 + VAT

 

Więcej informacji w tym możliwość rejestracji na stronie UIA (przejdź do strony)

 

(czytaj program)

Share on FacebookShare on TwitterShare on LinkedInSend Email

Polecane strony

Naczelna Rada Adwokacka
Centrum Mediacji
Internetowe Doskonalenie Adwokatury
Krajowy rejestr Adwokatów i Aplikantów Adwokackich
Pismo Adwokatury Polskiej
Wyższy Sąd Dscyplinarny
Mobilny Adwokat
Newsletter Adwokatury
http://e-magazynadwokat.pl/
https://www.mlodapalestra.pl/
Muzeum Adwokatury
https://adwokatwkazdymprzypadku.pl/
Palestra Świętokrzyska
Biblioteka Palestry